Progresīvās tehnoloģijas un uzticamā kontroles sistēma, ietverot ikvienu ražošanas posmu, ļāva Dr. Coffee radīt augstākās kvalitātes superautomātiskos kafijas automātus komerciālajam un HoReCa segmentam.

Inovatīvās tehnoloģijas un individuālām vajadzībām pielāgoto iestatījumu plašā izvēle ļauj pagatavot bagātīgu karsto un auksto dzērienu klāstu, bet integrētās skalošanas un tīrīšanas programmas garantē vienkāršu kafijas automātu apkopi un izmantošanu.

Dr. Coffee ieviestās modernās kafijas pupiņu malšanas, vārīšanas un piena putošanas sistēmas garantē nevainojami pagatavotu profesionāla baristas līmeņa kafiju. Ar karstām, bet varbūt aukstām zīdainām piena putām. Tieši tādu, kādu vēlaties!

Dr. Coffee tiecas ne vien apmierināt, bet pat pārspēt patērētāju vēlmes, tādēļ piedāvātie kafijas automāti izceļas ar sevišķi augstu produktivitāti, modernu un ergonomisku dizainu, ir apgādāti ar ietilpīgiem kafijas un ūdens rezervuāriem, mūsdienīgiem IT risinājumiem un ērtiem, sevišķi lieliem skārienjutīgajiem ekrāniem.

Īpašu uzmanību Dr. Coffee veltī jaunākajām tehnoloģijām un pagatavojamās produkcijas kvalitātei, kas, bez šaubām, izpelnās kafijas cienītāju atzinību.

Misija

Sagādāt vislabāko kafijas baudīšanas piedzīvojumu.

Vīzija

Būt kafijas automātu līderim pasaules līmeņa tirgū.

Galvenās vērtības

CIEŅA

Savu darbību Dr. Coffee pamato ar cieņu pret dabu, cilvēkiem un visu, kas mūs ieskauj.

DROSME

Dr. Coffee tic, ka ikviena liela vai maza lieta šajā pasaulē ir radusies, pieņemot drosmīgu lēmumu. Tādēļ šai īpašībai tiek veltīta liela uzmanība, un darbinieki tiek mudināti bez bailēm pieņemt drosmīgus lēmumus – uzticēties sev, dodot solījumus un uzņemoties atbildību, uzdrīkstēties saskarties ar grūtībām un izaicinājumiem, būt drosmīgiem, kaislīgiem un bezbailīgiem.

PRAKTISKUMS

Dr. Coffee mudina ikvienu uzdrīkstēties sapņot un rīkoties, lai sapņi kļūtu par realitāti. Šeit ir nepieciešama praktiska pieeja, un Dr. Coffee mudina neatlaidīgi, soli pa solim tiekties uz saviem mērķiem.

INOVĀCIJAS

Mūsu vide ir sevišķi konkurējoša un pastāvīgi mainīga, tādēļ atliek vienīgi augt un pilnveidoties kustībā uz priekšu. Ir jāsakoncentrē visi spēki, ātri jāreaģē uz tirgū notiekošajām izmaiņām un jāizpelnās cieņa. Lai sasniegtu vislabākos rezultātus, visvairāk uzmanības Dr. Coffee veltī tehnoloģiju, apkalpošanas un pārvaldes inovācijām.

Kultūra

Dr. Coffee žino, kad puikus šios dienos rezultatas – tai sunkus vakarykštės dienos darbas. Tik sunkiai ir atkakliai dirbant galima sukurti tikrąją vertę savo klientams ir dovanoti laimės akimirkas. Kasdien žingsnis po žingsnio darome pažangą šiame kelyje: pripažįstame atvirą kultūrą, skatiname mokymosi atmosferą, mėgaujamės profesiniu gyvenimu ir tobulėjame.