Kas garantē Dr. Coffee kafijas automātu augstāko kvalitāti:

1. Uz klientu vajadzībām orientētu produktu izstrāde, jauna produkta ieviešanas procedūra un optimāla kvalitātes kontrole

Pirms iepazīstināšanas ar klientu vēlmēm atbilstošiem produktiem Dr. Coffee izveidoja progresīvu klientu pārvaldības sistēmu, lai izanalizētu konkrētu tirgus segmentu pieprasījumu. Šāda produktu izstrāde ļauj ātri apmierināt konkrēta segmenta klientu vajadzības. Radot produktu, tiek stingri definēta tā specifikācija un realizētas kvalitātes kontroles metodoloģijas, kā arī veikts pētījums par augstākās kvalitātes produkcijas masveida ražošanu.

2. Laboratorija un testēšana

Pēc augstākajiem standartiem ierīkota laboratorija, atbildīgs skatījums uz darbu un esošās tehniskās iespējas garantē veiksmīgus izmēģinājumus, iekļaujot drošības testus (elektrodrošības testēšanu, saskares ar pārtiku drošības testēšanu), funkcionālo īpašību testēšanu, darbības ekstremālos apstākļos testēšanu, uzticamības testēšanu, darbības ilguma testēšanu u.c.

3. Kafijas automātu matricu projektēšanas un ražošanas pieredze

Uzkrātā ilggadējā pieredze, veidojot un projektējot kafijas automātu matricas, kā arī esošās ražošanas iespējas garantē ne vien pievilcīgu dizainu, bet arī sevišķi augstu izstrādājuma kvalitāti.

4. Standartu ieviešana

ISO, vides aizsardzības un racionālas ražošanas (lean manufacturing) kontroles standartu ieviešana veido stingru pamatu augstas kvalitātes produkcijas sekmīgai ražošanai.